Megint rekordgyenge a forint, majdnem 332 forintba került egy euró

A napi.hu azt írja, délután új történelmi mélypontra gyengült a forint az euróval szemben: 17:30-kor 331,86 forint volt egy euró, de a stook.pl szerint 331,97 is volt.

A Portfolio azt írja, a globális kilátások tovább romlanak, és ez a kockázatkerülés miatt a forintárfolyamra is hatással van.

A Stooq adatai szerint a dollár árfolyama most 300,26 forint, a fontért 370,94 forintot kell fizetni.

Augusztus végén ért el utoljára rekordmélységet a forint, akkor a 331 forintos határt sikerült megugrani.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.