Őssejtkezelést kaphat Párizsban Michael Schumacher

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Őssejtterápiás műtétre a párizsi Georges Pompidou kórházba szállították Michael Schmachert, írja a Le Parisien. A hírt hivatalos források orvosi titoktartásra hivatkozva nem kívánták megerősíteni az AFP-nek.

A lap értesülései szerint Schumachert a kórház keringési osztályán kezelik Philippe Menasche vezetésével. A francia sebészt a "sejtterápiás műtétek úttörőjeként" jellemzik, akinek fő területe a szívelégtelenség megakadályozása sejtterápiával. A lap sugallmazása szerint a sejtterápiától a hétszeres világbajnok szervezetében lévő gyulladások gyógyítását, megelőzését remélik.

A lap szerint a kezelés kedd reggel kezdődik, és Schumacher szerdán már el is hagyhatja az intézményt, ahol értesüléseik szerint idén tavasszal már kétszer is megfordult.

Schumacher 2013 decemberében szenvedett síbalesetet. Azóta nagyon kevés információ került nyilvánosságra állapotáról. Hat hónapon át mesterséges kómában tartották, utána 2014 szeptemberéig Lausanne-ban kezelték. Azóta otthonában lábadozik magánkezelésben. Régi barátai szerint nem tud járni, sem rendesen kommunikálni. (Via The Telegraph)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.