Összeomlott a MÁV jegykiadó és jegyértékesítő rendszere

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Műszaki hálózati hiba, az adatbázist kezelő rendszer leállása miatt jelenleg nem máködnek a jegykiadó automaták" - közölte Facebook-oldalán a Mávinform. Tájékoztatásuk szerint az online jegyértékesítés se működik, sőt a korábban megvásárolt jegyeket sem lehet átvenni az automatákból.

A Mávinform arról nem írt, hogy mi lesz azokkal, akik megvették, kifizették a jegyüket, csak átvenni nem tudták. Mindössze azt közölték, hogy "a vonatokon az utasok pótdíjmentesen vehetik meg a menetjegyüket". Állításuk szerint a MÁV mobilalkalmazása is működik, azzal is lehet jegyet vásárolni, és azt az okostelefonon bemutatni a jegyviszgálóknak.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.