Összeomlott a MÁV jegykiadó és jegyértékesítő rendszere

"Műszaki hálózati hiba, az adatbázist kezelő rendszer leállása miatt jelenleg nem máködnek a jegykiadó automaták" - közölte Facebook-oldalán a Mávinform. Tájékoztatásuk szerint az online jegyértékesítés se működik, sőt a korábban megvásárolt jegyeket sem lehet átvenni az automatákból.

A Mávinform arról nem írt, hogy mi lesz azokkal, akik megvették, kifizették a jegyüket, csak átvenni nem tudták. Mindössze azt közölték, hogy "a vonatokon az utasok pótdíjmentesen vehetik meg a menetjegyüket". Állításuk szerint a MÁV mobilalkalmazása is működik, azzal is lehet jegyet vásárolni, és azt az okostelefonon bemutatni a jegyviszgálóknak.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.