Újra Mátraverebély polgármestere lenne a választási rendszeren élősködő Seres Mária

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Partizán tavasszal tényfeltáró videóban mutatta be, hogy Seres Mária és a férje a pártjaikon keresztül választásról választásra hogyan trükközött az ajánlásokkal, és hogyan vett fel több 100 millió forint közpénzt.

Seres Mária (SMS) Mátraverebélyen

2014-ben Kunhalmi Ágnes a budapesti 15-ös választókörzetben 20 592 szavazatot kapott, míg a fideszes jelölt 20 648-at, 56 szavazattal kevesebbet. Itt indult el Mészáros Norbert, a Seres Mária Szövetségesei párt jelöltje 316 szavazatot szerzett. Mészáros a Partizán filmjében egy interjún szembesült azzal, hogy akkor talán pont rajta múlt az újabb kétharmad, mert akkor egy mandátummal lett meg az alkotmányozó a Fidesz-KDNP többsége.

Gulyás Mártonék most észrevették, hogy Seres Mária ősszel újraindul Mátraverebély polgármesteri pozíciójáért, és a Nemzeti Választási Iroda honlapja szerint Csemer Csaba, Seres korábbi hű társa és a rokonsága is nagy számban jelentkeztek képviselőnek. A Partizán szerint így „még az is lehet hogy Seres testületestül gyűri maga alá a települést”.

Seres Mária 2010-ben polgármester is lett, és 2014-ben is újra indult, de kikapott, Csemer Csaba viszont – aki 2006-ban az MCF Roma összefogás Párttal negyedik lett a polgármester-választáson – 2010-ben és 2014-ben is képviselő lett.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.