Igen meredek poént sütött el a Hírcsárda Marton László halálhírének napján

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Hosszan tartó, súlyos retekség után"

Minden további kommentár nélkül ezt a mondatot posztolta ki a Facebookjára a Hírcsárda. A hozzászólásokból kiderül - amúgy is érdemes beleolvasni, mert hozzászólt egy profi, vicces troll is - hogy a kommentelőknek egyértelmű, hogy a szerző Marton Lászlóra gondolt.

Pénteken jött ki ugyanis a hír arról, hogy csütörtökön, 77 éves korában meghalt az ismert színházi rendező, aki 2017-ben az őt ért szexuális zaklatási vádak miatt lemondott a Vígszínház főrendezői állásáról, miután rövid időn belül 8 nő állította róla, hogy korábban zaklatta őket.

A gyászhír a "Hosszan tartó, súlyos betegség után" szöveggel kezdődött.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.