Megkeresztelkedett a Honvéd játékosa, hogy jöjjenek végre a gólok

futball
2019 szeptember 15., 11:52
comments 249
link Forrás

Magyar élvonalbeli futballistától szokatlan őszinteséggel és rokonszenvesen beszélt arról Batik Bence, a Budapest Honvéd védője, hogy nem megy a játék, legalábbis neki nincs szerencséje az ellenfél kapuja előtt: ezúttal egy kapufáig jutott, egy nagy lövését pedig az ellenfél kapusa védte.

A csapata a hétvégén 1-0-ás vereséget szenvedett hazai pályán a Fehérvár ellen, és ezzel hat meccs után csak 3 pontja van, amivel 11. kieső helyen állnak. Batik szerint nem játszottak rosszul, de neki valamiért nem akar menni a góllövés. 

„Folyamatosan ez van, nem tudom, miért nem tudok gólt szerezni. Majdnem mindegyik mérkőzésen van ilyen helyzetem, nem tudom, mit kellene tennem... Múlt héten voltam templomban, megkeresztelkedtem... Nem tudom, hogy még mit kell csinálnom.”

Batik nem akart kifogásokat sorolni a rossz eredményekre, de azt elismerte, hogy a sok sérült nagyon hiányzott, az újonnan érkezők pedig későn csatlakoztak a kerethez. Szerinte azért fejlődnek is, a pontrúgásoknál egyre jobban védekeznek, és több meccsen domináltak is, de eddig nem jött ki a lépés a csapatnak.  (Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.