Megkeresztelkedett a Honvéd játékosa, hogy jöjjenek végre a gólok

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Magyar élvonalbeli futballistától szokatlan őszinteséggel és rokonszenvesen beszélt arról Batik Bence, a Budapest Honvéd védője, hogy nem megy a játék, legalábbis neki nincs szerencséje az ellenfél kapuja előtt: ezúttal egy kapufáig jutott, egy nagy lövését pedig az ellenfél kapusa védte.

A csapata a hétvégén 1-0-ás vereséget szenvedett hazai pályán a Fehérvár ellen, és ezzel hat meccs után csak 3 pontja van, amivel 11. kieső helyen állnak. Batik szerint nem játszottak rosszul, de neki valamiért nem akar menni a góllövés. 

„Folyamatosan ez van, nem tudom, miért nem tudok gólt szerezni. Majdnem mindegyik mérkőzésen van ilyen helyzetem, nem tudom, mit kellene tennem... Múlt héten voltam templomban, megkeresztelkedtem... Nem tudom, hogy még mit kell csinálnom.”

Batik nem akart kifogásokat sorolni a rossz eredményekre, de azt elismerte, hogy a sok sérült nagyon hiányzott, az újonnan érkezők pedig későn csatlakoztak a kerethez. Szerinte azért fejlődnek is, a pontrúgásoknál egyre jobban védekeznek, és több meccsen domináltak is, de eddig nem jött ki a lépés a csapatnak.  (Nemzeti Sport)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.