Megkeresztelkedett a Honvéd játékosa, hogy jöjjenek végre a gólok

Magyar élvonalbeli futballistától szokatlan őszinteséggel és rokonszenvesen beszélt arról Batik Bence, a Budapest Honvéd védője, hogy nem megy a játék, legalábbis neki nincs szerencséje az ellenfél kapuja előtt: ezúttal egy kapufáig jutott, egy nagy lövését pedig az ellenfél kapusa védte.

A csapata a hétvégén 1-0-ás vereséget szenvedett hazai pályán a Fehérvár ellen, és ezzel hat meccs után csak 3 pontja van, amivel 11. kieső helyen állnak. Batik szerint nem játszottak rosszul, de neki valamiért nem akar menni a góllövés. 

„Folyamatosan ez van, nem tudom, miért nem tudok gólt szerezni. Majdnem mindegyik mérkőzésen van ilyen helyzetem, nem tudom, mit kellene tennem... Múlt héten voltam templomban, megkeresztelkedtem... Nem tudom, hogy még mit kell csinálnom.”

Batik nem akart kifogásokat sorolni a rossz eredményekre, de azt elismerte, hogy a sok sérült nagyon hiányzott, az újonnan érkezők pedig későn csatlakoztak a kerethez. Szerinte azért fejlődnek is, a pontrúgásoknál egyre jobban védekeznek, és több meccsen domináltak is, de eddig nem jött ki a lépés a csapatnak.  (Nemzeti Sport)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.