Az ellenzék szekszárdi jelöltje, Bomba Gábor nyugodtan használhatja tovább a saját nevét

2019 szeptember 16., hétfő 20:03
190

A HVG azt írja, a szekszárdi választási bizottság elutasította a kifogást, amit Bomba Gábor, az ellenzék polgármesterjelöltje ellen nyújtottak be, mondván, a Bomba! energiaital ismertségét kihasználva kampányol.

A választási bizottság szerint nincs szó erről, a kifogást tevő nem mutatott be semmilyen bizonyítékot arról, hogy az energiaital gyártója feljelentést tett volna jogosulatlan védjegyhasználat miatt.

Azt is megállapították, hogy a jelölt nevének megjelenítése nem azonos a márkajelzés írásmódjával, Bomba Gábor nem használt speciális betűtípust, annyi a hasonlóság, hogy nyomtatott nagybetűkkel írta a nevét, ami nem alkalmas a választók megtévesztésére.

Fotó: Bomba Gábor Szekszárd/Facebook

Bár már tart a kampány, Bomba eddig hiába kért engedélyt a plakátjai kihelyezésére a fideszes vezetésű önkormányzat jegyzőjétől, „egy olyan osztályra továbbították a kérelmet, ami nem is illetékes ebben a kérdésben”, ami szerinte szándékos időhúzás. A mégis kirakott plakátjainak egy részét leszedték, mondván, nincs rá engedélye. (HVG)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt