Az ügyészség perújítást kezdeményezett P. Tamás ügyében a Prisztás-gyilkosság miatt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az ügyészség perújítást kezdeményezett P. Tamás ügyében a Prisztás-gyilkosság miatt – írja az MTI.

Prisztás József 1996-os meggyilkolása miatt, felbujtóként elítélt és jogerősen kiszabott börtönbüntetését töltő P. Tamás elsőrendű vádlott monitoron keresztül figyeli a Fővárosi Törvényszéken megtartott perújítási tárgyalást szeptember 16-án.Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

A perújrafelvételre azután került sor, hogy Jozef Rohác, a Fenyő-gyilkosság elkövetője azt állította, ő ölte meg Prisztás Józsefet is, ukrán-orosz bűnözői körök közvetett megbízása alapján. Ugyanakkor a gyilkosság miatt korábban P. Tamás mellett további két embert ítéltek el jogerősen, H. Istvánt elkövetőként, F. Ferencet pedig bűnsegédként.

Az első sorban a másodrendű (b) és harmadrendű vádlott, mögöttük a hallgatóság soraiban Tasnádi Péter, több szervezett bűnözéshez köthető bûnügy korábbi vádlottja.Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.