Meccs után az egész csapat a kórház elé vonult, hogy skandálással köszönjék meg a kemoterápián bent fekvő edzőjüknek a győzelmet

Megható történetről számolt be az olasz sportsajtó. A Bologna focicsapata, ahol az elmúlt két idényben Nagy Ádám is légióskodott, vasárnap idegenben játszott bajnokit a Brescia ellen. Hiába kezdték jól az idényt, félidőben már 3-1-es hátrányban voltak, ám mint csatáruk Rodrigo Palacio később elárulta, a szünetben felhívta őket az edzőjük, az egykori legendás jugoszláv-szerb játékos, Szinisa Mihajlovics, és olyan lelkesítő beszédet tartott nekik, ami nagy szerepet játszott a második félidei feltámadásukban.

Mihajlovicsról néhány hónapja derült ki, hogy leukémiás, de a karakán edző azt mondta, hogy amíg az állapota és a kezelések engedik, nem mond le. Az idény első két meccsén orvosi engedéllyel ott ülhetett a kispadon, de a vasárnapi bajnokin már nem, mert most kezdődött az újabb kemoterápiás kezelése. 

A hálás játékosok Bolognába hazaérve nem széledtek szét, hanem együtt a kórház elé vonultak, ahol skandálással köszöntötték Mihajlovicsot, aki az ablakból nézte őket és beszélgetett el velük.

Mégcsak három forduló ment le a bajnokságból, a remekül rajtoló Bologna egyelőre a második helyen áll 7 ponttal, megelőzve a Juventust.

(via Index)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.