Meccs után az egész csapat a kórház elé vonult, hogy skandálással köszönjék meg a kemoterápián bent fekvő edzőjüknek a győzelmet

sport
2019 szeptember 16., 09:24
comments 47

Megható történetről számolt be az olasz sportsajtó. A Bologna focicsapata, ahol az elmúlt két idényben Nagy Ádám is légióskodott, vasárnap idegenben játszott bajnokit a Brescia ellen. Hiába kezdték jól az idényt, félidőben már 3-1-es hátrányban voltak, ám mint csatáruk Rodrigo Palacio később elárulta, a szünetben felhívta őket az edzőjük, az egykori legendás jugoszláv-szerb játékos, Szinisa Mihajlovics, és olyan lelkesítő beszédet tartott nekik, ami nagy szerepet játszott a második félidei feltámadásukban.

Mihajlovicsról néhány hónapja derült ki, hogy leukémiás, de a karakán edző azt mondta, hogy amíg az állapota és a kezelések engedik, nem mond le. Az idény első két meccsén orvosi engedéllyel ott ülhetett a kispadon, de a vasárnapi bajnokin már nem, mert most kezdődött az újabb kemoterápiás kezelése. 

A hálás játékosok Bolognába hazaérve nem széledtek szét, hanem együtt a kórház elé vonultak, ahol skandálással köszöntötték Mihajlovicsot, aki az ablakból nézte őket és beszélgetett el velük.

Mégcsak három forduló ment le a bajnokságból, a remekül rajtoló Bologna egyelőre a második helyen áll 7 ponttal, megelőzve a Juventust.

(via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt