Meccs után az egész csapat a kórház elé vonult, hogy skandálással köszönjék meg a kemoterápián bent fekvő edzőjüknek a győzelmet

Megható történetről számolt be az olasz sportsajtó. A Bologna focicsapata, ahol az elmúlt két idényben Nagy Ádám is légióskodott, vasárnap idegenben játszott bajnokit a Brescia ellen. Hiába kezdték jól az idényt, félidőben már 3-1-es hátrányban voltak, ám mint csatáruk Rodrigo Palacio később elárulta, a szünetben felhívta őket az edzőjük, az egykori legendás jugoszláv-szerb játékos, Szinisa Mihajlovics, és olyan lelkesítő beszédet tartott nekik, ami nagy szerepet játszott a második félidei feltámadásukban.

Mihajlovicsról néhány hónapja derült ki, hogy leukémiás, de a karakán edző azt mondta, hogy amíg az állapota és a kezelések engedik, nem mond le. Az idény első két meccsén orvosi engedéllyel ott ülhetett a kispadon, de a vasárnapi bajnokin már nem, mert most kezdődött az újabb kemoterápiás kezelése. 

A hálás játékosok Bolognába hazaérve nem széledtek szét, hanem együtt a kórház elé vonultak, ahol skandálással köszöntötték Mihajlovicsot, aki az ablakból nézte őket és beszélgetett el velük.

Mégcsak három forduló ment le a bajnokságból, a remekül rajtoló Bologna egyelőre a második helyen áll 7 ponttal, megelőzve a Juventust.

(via Index)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.