Meccs után az egész csapat a kórház elé vonult, hogy skandálással köszönjék meg a kemoterápián bent fekvő edzőjüknek a győzelmet

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Megható történetről számolt be az olasz sportsajtó. A Bologna focicsapata, ahol az elmúlt két idényben Nagy Ádám is légióskodott, vasárnap idegenben játszott bajnokit a Brescia ellen. Hiába kezdték jól az idényt, félidőben már 3-1-es hátrányban voltak, ám mint csatáruk Rodrigo Palacio később elárulta, a szünetben felhívta őket az edzőjük, az egykori legendás jugoszláv-szerb játékos, Szinisa Mihajlovics, és olyan lelkesítő beszédet tartott nekik, ami nagy szerepet játszott a második félidei feltámadásukban.

Mihajlovicsról néhány hónapja derült ki, hogy leukémiás, de a karakán edző azt mondta, hogy amíg az állapota és a kezelések engedik, nem mond le. Az idény első két meccsén orvosi engedéllyel ott ülhetett a kispadon, de a vasárnapi bajnokin már nem, mert most kezdődött az újabb kemoterápiás kezelése. 

A hálás játékosok Bolognába hazaérve nem széledtek szét, hanem együtt a kórház elé vonultak, ahol skandálással köszöntötték Mihajlovicsot, aki az ablakból nézte őket és beszélgetett el velük.

Mégcsak három forduló ment le a bajnokságból, a remekül rajtoló Bologna egyelőre a második helyen áll 7 ponttal, megelőzve a Juventust.

(via Index)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.