Meccs után az egész csapat a kórház elé vonult, hogy skandálással köszönjék meg a kemoterápián bent fekvő edzőjüknek a győzelmet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Megható történetről számolt be az olasz sportsajtó. A Bologna focicsapata, ahol az elmúlt két idényben Nagy Ádám is légióskodott, vasárnap idegenben játszott bajnokit a Brescia ellen. Hiába kezdték jól az idényt, félidőben már 3-1-es hátrányban voltak, ám mint csatáruk Rodrigo Palacio később elárulta, a szünetben felhívta őket az edzőjük, az egykori legendás jugoszláv-szerb játékos, Szinisa Mihajlovics, és olyan lelkesítő beszédet tartott nekik, ami nagy szerepet játszott a második félidei feltámadásukban.

Mihajlovicsról néhány hónapja derült ki, hogy leukémiás, de a karakán edző azt mondta, hogy amíg az állapota és a kezelések engedik, nem mond le. Az idény első két meccsén orvosi engedéllyel ott ülhetett a kispadon, de a vasárnapi bajnokin már nem, mert most kezdődött az újabb kemoterápiás kezelése. 

A hálás játékosok Bolognába hazaérve nem széledtek szét, hanem együtt a kórház elé vonultak, ahol skandálással köszöntötték Mihajlovicsot, aki az ablakból nézte őket és beszélgetett el velük.

Mégcsak három forduló ment le a bajnokságból, a remekül rajtoló Bologna egyelőre a második helyen áll 7 ponttal, megelőzve a Juventust.

(via Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.