Gólt lőtt Szoboszlai Dominik a Bajnokok Ligájában

foci
2019 szeptember 17., 18:08
comments 37

Élete első Bajnokok Ligája meccsén rögtön gólt szerzett Szoboszlai Dominik. A 18 éves játékos csapata, a Salzburg az első félidőben nagyon megszórta a belga Genket, Szoboszlai rúgta az ötödiket. Minamino lépett meg, és adott pontosan középre az érkező magyarnak: 

link Forrás

Magyar játékos legutóbb 2016-ban szerzett gólt a Bajnokok Ligájában, Nikolics Nemanja a lengyel Legia színeiben a Dortmundnak talált be, de a németeken nyertek 8-4-re.  

Szoboszlait a 62. percben lecserélték. A Salzburgban az első félidőben mesterhármast szerzett a 19 éves norvég Haaland. 

A Leipzigben is pályára lépett magyar játékos, a kapuban Gulácsi Péter, a védelemben a magyar válogatott Willi Orban. Idegenben verték a Benficát 2-1-re.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.