Hidegfront érkezik

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hajnali negyed öt tájékában rendes zuhé volt a fővárosban. Tudom, mert felébredtem rá. Az esőfelhő közben továbbvonult, pillanatnyilag az ország keleti részén szakad. Délután majd az ország déli megyéiben lehet zivatarokra számítani, ugyanis hidegfront vonul ma át az országon.

Ebből ma még olyan sokat nem fogunk érezni a szórványos záporokon kívül. Délelőtt az északi részeken 17-19, a délieken 21-23 fokig melegedhet, délután az ország északi részén 20-21, a délin 24-26 fokig melegedhet.

Ezzel pár napra vége is a nyárias időnek, a hét hátralevő részében jellemzően napos, de hűvös időnk lesz, a nappali csúcshőmérséklet legfeljebb 20 fok körül alakul majd. Az előrejelzések szerint azért lesz itt még indiánnyár is, a jövő hét elején már újra 25 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.