Hidegfront érkezik

időjárás
2019 szeptember 17., 01:58
comments 29

Hajnali negyed öt tájékában rendes zuhé volt a fővárosban. Tudom, mert felébredtem rá. Az esőfelhő közben továbbvonult, pillanatnyilag az ország keleti részén szakad. Délután majd az ország déli megyéiben lehet zivatarokra számítani, ugyanis hidegfront vonul ma át az országon.

Ebből ma még olyan sokat nem fogunk érezni a szórványos záporokon kívül. Délelőtt az északi részeken 17-19, a délieken 21-23 fokig melegedhet, délután az ország északi részén 20-21, a délin 24-26 fokig melegedhet.

Ezzel pár napra vége is a nyárias időnek, a hét hátralevő részében jellemzően napos, de hűvös időnk lesz, a nappali csúcshőmérséklet legfeljebb 20 fok körül alakul majd. Az előrejelzések szerint azért lesz itt még indiánnyár is, a jövő hét elején már újra 25 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.