Négy medve fosztogatta a Grand Hotel Bálványos konyháját és élelmiszerraktárát

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Négy medve tört be a Grand Hotel Bálványosba, adta hírül a Medveles Facebook-oldal. "Reggel a hotel mellett mentem az autómmal. Megláttam, hogy be van törve egy ablak, alighogy megláttam, három medve ugrott ki egymás után az ablakon" - írja beszámolójában az oldal adminisztrátora.

Mint írja, azt csak később, a biztonsági kamera felvételén látta, hogy egy negyedik egy betört ajtón jött ki az épületből. A mozgásérzékelős kamera amúgy csak két medvét rögzített, a felvételt a Medveles nyilvánosságra is hozta.

Az írásos beszámoló szerint később kiderült, hogy a négy medve az este négy különböző helyen is behatolt a hotelbe, ahol a konyhákat és az élelmiszerraktárt fosztogatták.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.