Négy medve fosztogatta a Grand Hotel Bálványos konyháját és élelmiszerraktárát

Négy medve tört be a Grand Hotel Bálványosba, adta hírül a Medveles Facebook-oldal. "Reggel a hotel mellett mentem az autómmal. Megláttam, hogy be van törve egy ablak, alighogy megláttam, három medve ugrott ki egymás után az ablakon" - írja beszámolójában az oldal adminisztrátora.

Mint írja, azt csak később, a biztonsági kamera felvételén látta, hogy egy negyedik egy betört ajtón jött ki az épületből. A mozgásérzékelős kamera amúgy csak két medvét rögzített, a felvételt a Medveles nyilvánosságra is hozta.

Az írásos beszámoló szerint később kiderült, hogy a négy medve az este négy különböző helyen is behatolt a hotelbe, ahol a konyhákat és az élelmiszerraktárt fosztogatták.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.