A román kormány beárazta, mennyit ér a bukaresti parlament

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A román kormány csütörtökön elfogadta azt a jelentést, ami felbecsülte a parlament épületének és a hozzá tartozó teleknek az árát. Ezek szerint épület értéke 5,58 milliárd lej (390,7 milliárd forint), míg a telek, amelyen áll, 4,29 milliárd lejt (300,3 milliárd forint) ér.

Fotó: HENNING KAISER/dpa Picture-Alliance/AFP

A román parlament egyébként a Pentagon utána  világ második legnagyobb kormányzati épülete, az alapterülete 340 ezer négyzetméter. (Főtér.ro)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.