Az MLSZ fegyelmi bizottsága beidézte a nőgyalázó edzőt

Bognár György, az NB2-es Budaörs edzője a Siófok elleni vasárnapi idegenbeli vereség után azzal „magyarázta” a kudarcot, hogy

„Egy felnőtt férfi NB II.-es mérkőzést hiba központilag lebutítani.” 

Mivel a mondatnak csak akkor van értelme, ha a benne lévő célzást a mérkőzés női játékvezetőjére vonatkoztatjuk, ezért nem csak mi jutottunk arra a következtetésre, hogy olyan durván és gyermetegen nem sokan butázták le testületileg a nőket, mint most Bognár György fociedző.

A gyermeteg nyilatkozatoknak ezzel nem szakadt vége, a Magyar Nemzetnek ugyanis az edző egyszerűen nem volt hajlandó elmondani, mire gondolt. Rövid válaszából azonban annyi kiderült, hogy az MLSZ foglalkozik az üggyel:

„Nem a játékvezető miatt kaptunk ki, ő jól végezte a dolgát. Hogy akkor mire gondoltam? Majd kedden a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága előtt elmondom, ugyanis beidéztek tárgyalásra az MLSZ jó híre megsértésének gyanújával.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.