A II. kerületben az önkormányzat közpénzből kampányolt a Fidesz mellett

POLITIKA
2019 szeptember 23., 14:18
comments 174

Őrsi Gergely, az ellenzék II. kerületi polgármesterjelöltje a Facebookon közölte, hogy a Fővárosi Választási Bizottság neki adott igazat, miután a Helyi Választási Bizottság határozata miatt fellebbezett. A Fidesz több 10 millió forintot költött közpénzből, hogy saját magát reklámozza a „13 éve együtt, Buda szívében” című kiadványával, amit többek között óvodákban, iskolákban, rendelőkben terjesztett, és minden kerületi postaládába ment egy példány a kiadványból – írta Őrsi.

photo_camera Balra Láng Zsolt (Fidesz), jobbra Őrsi Gergely Fotó: 444

A 40 oldalas kiadvány Láng Zsolt fideszes polgármester honlapjáról online is elérhető. A kiadványon – amiben hosszan sorolják a II. kerületi eredményeket, zárásként pedig egy alákérdezős interjút közölnek Láng Zsolttal – nincs Fidesz-logó, az impresszum szerint a lapot pedig az önkormányzat adta ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.