Neckermann: Minden külföldön tartózkodó utas az eredeti tervek szerint tud hazatérni

utazás
2019 szeptember 23., 15:35
comments 53
photo_camera Fotó: Jens Kalaene/Picture-Alliance/AFP

A Thomas Cook PLC csődjének bejelentésére a brit cég magyarországi leányvállalata, a Neckermann Magyarország az alábbi tájékoztatást adta közleményben:

  • „A Neckermann Magyarország, mint a magyar kereskedelmi törvény szerint önálló társaság, jelenleg folytatja normál, napi és operatív tevékenységét.
  • Valamennyi külföldön tartózkodó utasunk az eredeti tervek szerint tud hazatérni.
  • Az induló járatokkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba az utazási irodájával vagy írjon az utazas@neckermann.hu e-mail címre. A szeptember 23-ai Törökországba tartó charter járatunk rendben elindult.
  • A Neckermann Magyarország stabil pénzügyi helyzetben van, és minden kötelezettségét folyamatosan megtartja, az összes kiállított számlát kifizeti.
  • További kérdések esetén az ügyfelek közvetlenül felvehetik velünk a kapcsolatot az utazas@neckermann.hu email címen. A Neckermann összes magyarországi utazási irodája nyitva tart.
  • A Neckermann Magyarország vezetése azon dolgozik, hogy a külföldi anyacég okozta gazdasági nehézségekből adódó helyzetet megoldja. A cég 3,4 milliárd forintos vagyoni biztosítéka garantálja, hogy utasainkat ne érjen anyagi kár.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.