Letartóztatták a székesfehérvári nőt, aki benzinnel locsolt le, és fel akart gyújtani több embert

A Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte egy hónapra annak a székesfehérvári nőnek a letartóztatását, aki ellen emberölés kísérlete miatt nyomoz a rendőrség, mert vasárnap délelőtt egy bevásárlóközpont előtt benzinnel locsolt le, és meg akart gyújtani több embert.

A Székesfehérvári Törvényszék közleménye szerint a végzés nem jogerős, mert a gyanúsított és a védője fellebbezést jelentett be.

A bíróság azzal indokolta a döntését, hogy fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, és az előzmények miatt újabb, szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követhet el.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn közölte: egy 59 éves nőt vettek őrizetbe, aki benzinnel locsolt le több embert, amikor egy korábbi sérelem miatt két család között veszekedés és dulakodás tört ki. A benzint azért nem tudta begyújtani, mert az egyik sértett kirúgta az öngyújtót a kezéből. Az esettel összefüggésben további hat embert állítottak elő. (MTI)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.