Nyomoznak a Karácsonnyal trollkodó csónak ügyében

politika
2019 szeptember 24., 03:26
comments 247

Egyedi azonosítójellel való visszaélés gyanúja miatt nyomoznak a letakart lajstromszámú csónak ügyében, amely vasárnap megzavarta Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt programbemutatóját.

A Népszava szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen nyomoz, és az azonosítójel eltakarása

bűncselekménynek számít, akár három év szabadságvesztés is kiszabható miatta. Ahogy beszámoltunk róla, vasárnap eltakart arcú emberek csónakkal közelítették meg a Trip hajót, ahol Karácsony Gergely éppen a választási programját ismertette. A csónakból cirkuszi zenét játszottak le, ami utalhat a Fidelitas cirkuszos plakátkampányára, melyben a celeb Berki Krisztián indulását mossák össze Karácsony személyével. Korábban a Fidelitas zavarta meg ugyanilyen cirkuszi zenével Karácsony Margit körúti sajtótájékoztatóját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.