Hazaáruló! Hazaáruló! - skandáltatta Hende Csaba a fideszes közönséggel

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Hende Csaba volt honvédelmi miniszter, az országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke és Szombathely országgyűlési képviselője is részt vett hétfőn a szombathelyi Fidesz kampánybemutatóján, hogy a párt helyi jelöltjeit támogassa. A rendezvényen volt egy olyan blokk is, amikor az ellenzéki polgármesterjelölt, Nemény András fotóját mutatták a kormányzati propaganda migránsfotóival vegyítve, bejátszva egy idézetet Neménytől, amiben a politikus támogatta az EU bevándorlási kvótarendszerét.

Hende ekkor látta elérkezettnek az időt, hogy megvillantsa a Fidesz szellemi, kulturális és erkölcsi fölényét: a helyi LMP által közzétett videó szerint a közönséget kérdezte meg, minek is hívjuk Nemény Andrást.

Hende: „Hadd halljam!”

Közönség: „Hazaáruló!”

Hende: „Hangosabban!”

Közönség: „Hazaáruló!”

Hende: Köszönöm szépen.

(Nyugat.hu via Mérce)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.