Hazaáruló! Hazaáruló! - skandáltatta Hende Csaba a fideszes közönséggel

POLITIKA
2019 szeptember 25., 13:02
comments 462

Hende Csaba volt honvédelmi miniszter, az országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke és Szombathely országgyűlési képviselője is részt vett hétfőn a szombathelyi Fidesz kampánybemutatóján, hogy a párt helyi jelöltjeit támogassa. A rendezvényen volt egy olyan blokk is, amikor az ellenzéki polgármesterjelölt, Nemény András fotóját mutatták a kormányzati propaganda migránsfotóival vegyítve, bejátszva egy idézetet Neménytől, amiben a politikus támogatta az EU bevándorlási kvótarendszerét.

Hende ekkor látta elérkezettnek az időt, hogy megvillantsa a Fidesz szellemi, kulturális és erkölcsi fölényét: a helyi LMP által közzétett videó szerint a közönséget kérdezte meg, minek is hívjuk Nemény Andrást.

Hende: „Hadd halljam!”

Közönség: „Hazaáruló!”

Hende: „Hangosabban!”

Közönség: „Hazaáruló!”

Hende: Köszönöm szépen.

(Nyugat.hu via Mérce)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt