Hazaáruló! Hazaáruló! - skandáltatta Hende Csaba a fideszes közönséggel

POLITIKA
2019 szeptember 25., 13:02

Hende Csaba volt honvédelmi miniszter, az országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke és Szombathely országgyűlési képviselője is részt vett hétfőn a szombathelyi Fidesz kampánybemutatóján, hogy a párt helyi jelöltjeit támogassa. A rendezvényen volt egy olyan blokk is, amikor az ellenzéki polgármesterjelölt, Nemény András fotóját mutatták a kormányzati propaganda migránsfotóival vegyítve, bejátszva egy idézetet Neménytől, amiben a politikus támogatta az EU bevándorlási kvótarendszerét.

Hende ekkor látta elérkezettnek az időt, hogy megvillantsa a Fidesz szellemi, kulturális és erkölcsi fölényét: a helyi LMP által közzétett videó szerint a közönséget kérdezte meg, minek is hívjuk Nemény Andrást.

Hende: „Hadd halljam!”

Közönség: „Hazaáruló!”

Hende: „Hangosabban!”

Közönség: „Hazaáruló!”

Hende: Köszönöm szépen.

link Forrás

(Nyugat.hu via Mérce)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.