Magának tömte be a háza előtti kátyút az idős nő, 30 ezres bírságot kapott

ÉLET
2019 szeptember 26., 19:31
comments 562

Az RTL Klub Híradója számolt be arról, hogy Sándorfalván 30 ezer forintos bírságot kapott Kispéter Imréné, aki a háza előtti útszakasz szélén lévő gödröt zöld hulladékkal töltötte fel. 

A beszámoló szerint az esővíz rendszeresen befolyt a nő udvarába, aki ráadásul egy idős férfit is gondoz, gyakran hívnak hozzá mentőt, a nagy tócsák pedig ezért is gondot okoztak. A nő még márciusban bement az önkormányzathoz, földet kért, hogy betömhesse a lyukakat, de semmi nem történt. Később gallyakkal töltötte fel a kátyút, ekkor egy szomszédja feljelentette, a közterület-felügyelet pedig figyelmeztette. 

Augusztusban aztán apró gátat épített, a földet hozzá a kerékpárutat közelben építőktől kapta, miután kért tőlük pár talicskányi földet. Ezután kapta meg a 30 ezres büntetést, de Kispéter Imréné elmondása szerint nincs pénze befizetni a bírságot. 

Az önkormányzat válaszában azt írta, hogy ez volt a legkisebb pénzbüntetés. A polgármester közösségi oldalán pedig arról írt, hogy a telek az út legalsó részén fekszik, mindig befolyik oda a víz, és háromszor is figyelmeztették az asszonyt és a feljelentés és a bírságolás előtt. De azért még a héten betemetik a gödröt. 


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt