Megjelent a friss TARLÓS

Már a postaládákban pihen a kiadó Fidesz - Magyar Polgári Szövetség és a felelős kiadó-pártigazgató Kubatov Gábor legújabb ingyenes kiadványa: 

a TARLÓS.

A főpolgármesterről elnevezett újságból sajnos nem derül ki, hogy milyen sűrűn jelenik majd meg, az viszont igen, hogy a névadó már bizonyította alkalmasságát, és az első lapszám tiszteletére interjút is adott a Tarlós szerkesztőségének:

Fotó: Olvasónk, András

A lap alapvetően arról szól, hogy Budapest mennyire szuper hely, és ez bizony Tarlós István érdeme. Elismerően nyilatkozik fővárosunkról többek közt Arnold Schwarzenegger, Will Smith, Tom Hanks, Matt Damon és Angelina Jolie, de méltatatják az itt lakók híresség-világpolgárok, köztük Hosszú Katinka vagy Gianni Annoni is:

Fotó: Olvasónk, András

Kormánypárti kiadványtól valamelyest váratlanul mainstream brit és amerikai lapokra - BBC, New York Times, Huffington Post, Economist - hivatkozva is arról írnak, hogy Budapest az egyik legjobb hely a világon: 

Fotó: Olvasónk, András
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.