Lövés dördült Budapesten, a TEK már a helyszínen

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kivonult a Terrorelhárítási Központ készültségi alakulata a Soroksári útra, ahol a 24.hu információi szerint egy épületben lövés dördült. A lap úgy tudja, hogy emiatt most az egész utat lezárták.

A TEK szóvivője, Jeszenszky Nándor egyelőre nem tudott ennél bővebb tájékoztatást adni. mint mondta "tájékozódunk, hogy mi történt, bővebb felvilágosítást csak ezt követően tudok adni".

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.