A Fidelitas sem tudja, mennyi pénzt költenek a lejárató kampányra

Az önkormányzati választások előtt is a Fidelitasra bízta a Fidesz a negatív kampányt, így elárasztották a fővárost az óriásplakátok, amiken igyekeztek összemosni az ellenzéki jelölteket Berki Krisztiánnal. Karácsony Gergely sajtótájékoztatóját pedig cirkuszi zenével zavarták meg

Fotó: ATV/Youtube

Az RTL Híradója arra lett volna kíváncsi, hogy a Fidesz ifjúsági szervezete mennyit költ az önkormányzati kampányra, ezért megkérdezték Borbély Ádám budapesti elnököt, de nem tudta megmondani, mennyibe kerül a lejárató kampány. Borbély annyit mondott a csatornának, hogy ez egy központi tervezés alatt álló projekt, az éves beszámolóból lehet majd választ kapni. 

A plakátokról azt mondta, hogy azok főként a Fidelitas szellemi termékei, de egyeztetnek az anyapártjukkal. 

A Fidelitas korábban a 444-nek nem volt hajlandó elárulni, hogy miből finanszírozza a kampányát. Az országgyűlési választások előtti kampányokat még a Fidesz támogatta, és a 2017-es évben a kormánypárttól kapott támogatásuk a szokásos húszmillióról 260 millióra ugrott. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó