Két kapus: az egyik bohócot csinált magából, a másik káprázatos gólpasszt adott

Hol van még a hétvége vége, de két kapus bejelentkezett a heti legre. Igazából három, de a Liverpool ellen kapitálisat hibázó Hendersont (Sheffield United) hamar feledtette egy még nagyobb potya. Azért mutatjuk Hendersont, a meccset ezzel a góllal nyerte a Liverpool.

De jött Hugo Lloris, a Tottenham kapusa. A Southhampton ellen csapata 1-0-s vezetésénél akart meghúzni a kapuja előtt egy szemtelen cselt a rá támadó védővel szemben, de egyszerűen mellétalpalt, Ings lecsapott rá, belőtte. Lloris szerencséjére a Kane 3 perccel később újra megszerezte a vezetést a Tottenhamnek, 2-1 lett a vége. 

Barcelonában majdnem ugyanebben a pillanatban Ter Stegen viszont a mennybe ment. A Barcelona kapusa a 41. percben, 0-0-nál kilépett egy labdára, mellel levette, aztán odarakta Suarez elé. A Barcelona a 7. fordulóban először nyert idegenben, ráadásul Messi nélkül, 2-0-ra a Getafe ellen. 

Olaszországban Gianluigi Buffon a 903. bajnokján lépett pályára, ezzel rekordot döntött. Paolo Maldinit előzte meg. A Juventus 2-0-ra nyert a SPAL ellen.