Két kapus: az egyik bohócot csinált magából, a másik káprázatos gólpasszt adott

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Hol van még a hétvége vége, de két kapus bejelentkezett a heti legre. Igazából három, de a Liverpool ellen kapitálisat hibázó Hendersont (Sheffield United) hamar feledtette egy még nagyobb potya. Azért mutatjuk Hendersont, a meccset ezzel a góllal nyerte a Liverpool.

De jött Hugo Lloris, a Tottenham kapusa. A Southhampton ellen csapata 1-0-s vezetésénél akart meghúzni a kapuja előtt egy szemtelen cselt a rá támadó védővel szemben, de egyszerűen mellétalpalt, Ings lecsapott rá, belőtte. Lloris szerencséjére a Kane 3 perccel később újra megszerezte a vezetést a Tottenhamnek, 2-1 lett a vége. 

Barcelonában majdnem ugyanebben a pillanatban Ter Stegen viszont a mennybe ment. A Barcelona kapusa a 41. percben, 0-0-nál kilépett egy labdára, mellel levette, aztán odarakta Suarez elé. A Barcelona a 7. fordulóban először nyert idegenben, ráadásul Messi nélkül, 2-0-ra a Getafe ellen. 

Olaszországban Gianluigi Buffon a 903. bajnokján lépett pályára, ezzel rekordot döntött. Paolo Maldinit előzte meg. A Juventus 2-0-ra nyert a SPAL ellen. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.