Titokban felvett szexvideót terjesztenek a budaörsi polgármesterről

POLITIKA
2019 szeptember 28., 12:59
comments 958

„Tisztelt Választópolgár! Tekintse meg Wittinghoff Tamás bemutatkozó videóját” felirattal dobtak be szórólapokat a budaörsiek postaládájába. Az ezután következő link egy pornóvideó-megosztó oldalra visz, amin egy 12 perces videó látható, a címe szerint egy magyar politikussal és egy prostituálttal - írja a 24.hu.

A szórólapon aláírásként a Megalázott NŐK védegylete szerepel, ilyen nevű egyesületnek természetesen sehol sincs nyoma.

A 24.hu telefon elérte Wittinghoff Tamást. A Budaörsöt 1991 óta vezető, korábban SZDSZ-es polgármester azt mondta, tudott a felvételről, mielőtt nyilvánosságra hozták, meg is zsarolták vele. A szórólapról is hallott. Hangsúlyozta, hogy „politikai ellenfeleivel szemben” ő semmilyen törvénytelenséget nem követett el, az ügyben feljelentést tett, hiszen mind a videó rögzítése, mind annak közzététele bűncselekmény. Ennél többet nem akart mondani, nem szeretné ugyanis, ha városvezetői tevékenysége helyett erről szólna a kampány.

Az Index is beszélt a polgármesterrel. Azt mondta, hogy nem egy prostituált van a felvételen, hanem egy olyan nő, aki feladatot hajtott végre, elcsábította és ezzel csapdába csalta. Pontosan tudja, hogy ki van a háttérben. Jó pár éves a felvétel, a legutóbbi önkormányzati választás után készült. A videóról a családja is tud, mellette állnak. A zsarolás ellenére nem hitte, hogy nyilvánosságra hozzák a felvételt, de „nagyon szarul állnak, érthető, hogy miért jönnek elő vele, így aztán előjöttek vele, ennyi” - mondta. Ma feljelentést tett az ügyben.

A 24.hu-nak augusztusban - még a felvétel nyilvánosságra kerülése előtt - azt nyilatkozta, hogy

„a lehető leggyalázatosabb támadásokra készülök, és fel is vagyok rájuk készülve, túl fogom élni őket. Abban külön bízom, hogy a választópolgárok az alapján döntenek, amit az utóbbi néhány évtizedben tapasztaltak akár tőlünk, akár a riválisaink részéről”.

A polgármesteri székre ketten pályáznak, Wittinghoff és a fideszes Czuczor Gergely.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt