Tele volt fűvel a lakása, letartóztatták az olasz séfet, aki azzal védekezett, hogy új ízekkel kísérletezik

Kábítószer-kereskedelem gyanújával letartóztattak egy szicíliai tévés szakácsot, Carmelo Chiaramontét, miután a rendőrség két nagy marihuánaültetvényt és 1 kiló füvet talált a lakásán.

Fotó: Catania rendőrsége

A séf Cataniához közeli otthonában kannabiszos bort, olívabogyót, kávét és tonhalat is lefoglaltak, a szakács állítólag azzal védekezett, hogy új ízekkel kísérletezett. Az 50 éves férfi magát így határozza meg: „mezőgazdasági élelmiszer-tanácsadó a harmadik évezred konyhájához”. A tárgyalásig szabadlábon védekezhet.

A szicíliai konyha ínyenceként ismert Chiaramonte a Katane Palace Hotel éttermének séfje, a weboldala szerint az „aromás árnyalatok” és a „mediterrán népek ízlése” szerint főz. Vezetett tévéműsort „a termelés történetéről és a szicíliai mezőgazdaság hagyományáról”, egy másik műsorának pedig az volt a címe, hogy Erkölcstelen receptek és afrodiziákum ételek. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.