Tele volt fűvel a lakása, letartóztatták az olasz séfet, aki azzal védekezett, hogy új ízekkel kísérletezik

külföld
2019 szeptember 29., 06:17
comments 55

Kábítószer-kereskedelem gyanújával letartóztattak egy szicíliai tévés szakácsot, Carmelo Chiaramontét, miután a rendőrség két nagy marihuánaültetvényt és 1 kiló füvet talált a lakásán.

photo_camera Fotó: Catania rendőrsége

A séf Cataniához közeli otthonában kannabiszos bort, olívabogyót, kávét és tonhalat is lefoglaltak, a szakács állítólag azzal védekezett, hogy új ízekkel kísérletezett. Az 50 éves férfi magát így határozza meg: „mezőgazdasági élelmiszer-tanácsadó a harmadik évezred konyhájához”. A tárgyalásig szabadlábon védekezhet.

A szicíliai konyha ínyenceként ismert Chiaramonte a Katane Palace Hotel éttermének séfje, a weboldala szerint az „aromás árnyalatok” és a „mediterrán népek ízlése” szerint főz. Vezetett tévéműsort „a termelés történetéről és a szicíliai mezőgazdaság hagyományáról”, egy másik műsorának pedig az volt a címe, hogy Erkölcstelen receptek és afrodiziákum ételek. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.