Újabb 10 milliárdos közbeszerzést húztak be Mészáros Lőrincék

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Tiszai árvízvédelmi védvonalak mértékadó árvízszintre történő kiépítésére kiírt közbeszerzést négy cég nyerte nettó 9 milliárd 839 millió forinttal – közölte az ajánlatkérő Országos Vízügyi Főigazgatóság az uniós közbeszerzési közlönyben.

A nyertesek:

  • Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  • Betonútépítő Zrt.
  • KE-VÍZ 21 Zrt.
  • KÖTIVIÉP B Közép-Tisza Vidéki Vízépítő és Telekommunikációs Kft.
Orbán Viktor a 2000-es árvízben Tiszavárkonynál.Fotó: Koszticsák Szilárd/AFP

A töltésmagasítást a Felső-Tiszán, a Tivadari híd feletti szakaszon, 22 km hosszan kell elvégezni. A zsilipeket is át kell építeni, illetve a gátőrtelepeket is korszerűsíteni kell. A projektet az uniós Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) finanszírozza. (Napi.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.