El akarta lopni a kocsit, de nem tudta, ezért puszta kézzel tépte szét

Jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrőrsre egy 38 éves prügyi férfival szemben.

A gyanúsított csütörtökön 4:20 körül feltört egy prügyi ház előtt parkoló régi Volkswagent, majd megpróbálta beindítani, de nem sikerült. A férfi dühében gyakorlatilag elemeire szedte a kocsi belső berendezéseit, a kábeleket kitépkedte, a kormányszerkezetet megrongálta, a légzsákokat tönkretette, és a kárpitot sem kímélte. Képek a pusztításról:

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A sértettet, aki hajnalban látta a lakása ablakából, hogy valaki dühében éppen darabokra szedi az autóját, értesítette a rendőröket, akik a helyszínen elfogták, majd a rendőrőrsre előállították a férfit. A Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrőrsének munkatársai befejezték a nyomozást, az iratokat átadták az ügyészségnek. (police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.