Nevet változtat Eva Rezesova

Nem használja már a Rezesova nevet a 41 éves, Magyarországon hétéves börtönbüntetésre ítélt szlovákiai milliárdos, így szeretne új életet kezdeni.

„Az eredeti nevét lerövidítette, így csupán egy „R” betű árulkodik arról, hogy melyik család tagja ő. Szeretne megszabadulni a múlttól, a neve azonban ezt nem engedné, így volt férje vezetéknevét használja” - írja a Blikk.

Az apja lévén milliárdos nőről egy ismerős számolt be a Blikknek, miszerint továbbra sem tudta eladni a több mint 800 négyzetméteres házát, de Kassán már új állása van: egy szusibárban dolgozik.

Eva Rezesova ittasan vezetve okozott halálos balesetet Magyarországon, ezért kilenc évre ítélték, de jó magaviselet miatt korábban szabadult. A börtönben megtanult magyarul. (Blikk)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.