Pornót vetített az utcán egy sportbolt Új-Zélandon

Elnézést kért a japán Asics sportruhaáruház a Facebookon, miután egy aucklandi üzletük kirakatában lévő, promóciós célokra szánt kivetítőn órákon át pornófilmet vetítettek.

Járókelők jelentették az esetet, a bolt dolgozói vasárnap délelőtt kapcsolták le a képernyőt, amiről később kiderült, rossz indulatú hekkerkedés áldozata lett.

A bolt közölte, azonnal nekiálltak szigorítani a biztonsági rendszereiken, hogy ilyen a jövőben ne fordulhasson elő.

A New Zealand Herald szerint a pornó egész éjszaka, kilenc órán át keresztült ment a kirakatban, több járókelőt, így egy édesanyát, aki hétéves gyerekével ment arra, felháborított, másokat szórakoztatott. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.