Robert De Niro Trump híveiről: B*szódjanak meg!

Tbg
2019 szeptember 30., hétfő 9:55
250

Vitriolosra sikeredett Robert De Niro amerikai színművész vasárnap délelőtti látogatása a CNN hírtelevízióban. A színész hűvösebb éghajlatra küldte azokat, akik ki vannak akadva azon, hogy élesen kritizálja az elnököt, Donald Trumpot.

„Baszódjanak meg! Baszódjanak meg! ... Bocsánat...” - fakadt ki, amikor a riporter arról érdeklődött, hogyan viseli, hogy a Fox News csatorna kritikusai válogatott kifejezésekkel üldözik őt, mióta a 2018-as Tommy-gálán melegebb éghajlatra küldte Donald Trump elnököt, de már 2016-ban hülyének nevezte őt.

A műsorvezető közbeszúrja, hogy - mivel kábeltévés adásról van szó - lehet büntetlenül használni az F-betűs szót (Fuck them), de ez mégis egy vasárnap délelőtti adás. De Niro erre bocsánatot kért. 

A színész ezután lecsendesedett, és lassan kifejtette álláspontját: szerinte az amerikai elnök egy gengszter, és túl súlyos a helyzet ahhoz, hogy finomkodni lehessen.

A Fox News közleményben reagált, és arra volt kíváncsi, hogy a CNN miért nem kért elnézést vendége viselkedése miatt. A CNN nem kommentálta a Fox közleményét.

Donald Trump elnök ellen a felmentéséért kezdeményezett eljárást a Képviselőház demokrata többsége, amiért a gyanú szerint elnöki befolyását vetette latba ahhoz, hogy befolyásolja a közelgő választásokat (TheGuardian).

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt