620 ezer tévét osztottak szét Kínában, hogy minél többen lássák a katonai parádét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ahogy ebben a nagyképes cikkünkben is beszámoltunk róla, Kínában óriási katonai parádé keretében ünnepelték a népköztársaság fennállásának hetvenedik évfordulóját, és bemutattak egy interkontinentális ballisztikus rakétát is, amely egyes szakértői vélemények szerint szinte az Egyesült Államok bármely pontját képes elérni. 

Az állampárt nem bízta a véletlenre, hogy a szegénységben élő kínaiak is követhessék a rendezvényt, ezért több mint 620 ezer tévékészüléket osztottak szét ingyen, számolt be róla az állami hírügynökség.

A Kínában gyártott LCD-tévék 81 centiméter képátlójúak, a megajándékozott kínaiaknak pedig csak a tévénézéssel kell törődniük: nem kérnek tőlük egy árva jüant sem, még a szállítási költségeket is az állam fizeti. (Xinhua

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.