620 ezer tévét osztottak szét Kínában, hogy minél többen lássák a katonai parádét

Ahogy ebben a nagyképes cikkünkben is beszámoltunk róla, Kínában óriási katonai parádé keretében ünnepelték a népköztársaság fennállásának hetvenedik évfordulóját, és bemutattak egy interkontinentális ballisztikus rakétát is, amely egyes szakértői vélemények szerint szinte az Egyesült Államok bármely pontját képes elérni. 

Az állampárt nem bízta a véletlenre, hogy a szegénységben élő kínaiak is követhessék a rendezvényt, ezért több mint 620 ezer tévékészüléket osztottak szét ingyen, számolt be róla az állami hírügynökség.

A Kínában gyártott LCD-tévék 81 centiméter képátlójúak, a megajándékozott kínaiaknak pedig csak a tévénézéssel kell törődniük: nem kérnek tőlük egy árva jüant sem, még a szállítási költségeket is az állam fizeti. (Xinhua

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.