Jogsértően kampányolt óvodában a bajai polgármester

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Bajai Választási Bizottság megállapította, hogy jogsértő módon kampányolt Fercsák Róbert Baja fideszes polgármestere szeptember 25-én a helyi Szent László óvodában, írja a 168Óra. A lapnak is megküldött határozat "a hasonló cselekmények felhagyására kötelezi" a városvezetőt, és valamint felszólítják a kérdéses Facebook-poszt törlésére. Fercsák ennek még nem tett eleget, kedd délután is látható a galéria az óvodások fotóival. 

Bár korábban is bepanaszolták Fercsák polgármestert, mikor a bölcsődében kampányolt, akkor elutasította a választási bizottság a beadványt azzal, hogy a városvezető, mint fenntartó jelent meg az intézményben. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.