Kövér László: Csak azoknak tudunk a partnerei lenni, akik bennünk nem ellenséget, hanem a jó szándékú segítőt, barátot látnak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kövér László Vésztőn emelte az önkormányzati választások tétjét kedden este. Bár házelnökként nem része, a központi kormányzat nevében kijelentette:

"mi azt szeretnénk a magunk, azaz a központi kormányzat részéről bemutatni, hogy eddig is partnerei voltunk az önkormányzatoknak és ezután is partnerei kívánunk lenni."

Az MTI beszámolója szerint hozzátette: "természetesen csak azoknak tudunk a partnerei lenni, akik bennünk nem ellenséget, 

hanem legalábbis jó szándékú segítőt, sőt esetleg barátot látnak."

Kövér László szerint 

"könnyebb annak eljutni hozzánk, akinek megvan a telefonszámunk, mint akinek először magában kell legyűrnie a bizalmatlanságot."   

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.