Elfogták a Ladik utcában talált 18 éves nő feltételezett gyilkosát

Az Index azt írja, elfogta és őrizetbe vette a rendőrség a férfit, aki a gyanú szerint megölt egy 18 éves nőt, majd a holttestet az óbudai Ladik utca egyik romos épületében hagyta. A BRFK egy 26 éves férfit gyanúsít az emberöléssel, a kihallgatása folyamatban van.

Rendőrök és bűnügyi helyszínelők a III. kerületi Ladik utcában, ahol egy nő holttestét találták meg 2019. szeptember 28-án.Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A gyilkosságot a gyanúsítottal egy igazoltatás után kötötték össze. A rendőrök szeptember 24-én Budapesten igazoltatták a férfit, aki hamis adatokat diktált be, ezért előállították a XIII. kerületi rendőrkapitányságra, ahol kiderült: lopás és magánlaksértés miatt körözték. A nyomozók ezután beazonosították, mint a gyilkosság valószínűsíthető elkövetőjét. A fiatal nő – akinek összeroncsolták a fejét és maró anyaggal öntötték le – a gyanúsítottal párkapcsolatban élt. (Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.