Elfogták a Ladik utcában talált 18 éves nő feltételezett gyilkosát

Az Index azt írja, elfogta és őrizetbe vette a rendőrség a férfit, aki a gyanú szerint megölt egy 18 éves nőt, majd a holttestet az óbudai Ladik utca egyik romos épületében hagyta. A BRFK egy 26 éves férfit gyanúsít az emberöléssel, a kihallgatása folyamatban van.

Rendőrök és bűnügyi helyszínelők a III. kerületi Ladik utcában, ahol egy nő holttestét találták meg 2019. szeptember 28-án.Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A gyilkosságot a gyanúsítottal egy igazoltatás után kötötték össze. A rendőrök szeptember 24-én Budapesten igazoltatták a férfit, aki hamis adatokat diktált be, ezért előállították a XIII. kerületi rendőrkapitányságra, ahol kiderült: lopás és magánlaksértés miatt körözték. A nyomozók ezután beazonosították, mint a gyilkosság valószínűsíthető elkövetőjét. A fiatal nő – akinek összeroncsolták a fejét és maró anyaggal öntötték le – a gyanúsítottal párkapcsolatban élt. (Index)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.