Honvédelmi Minisztérium: Csütörtöktől katonai konvojokra kell számítani az utakon

közlekedés
2019 október 02., 17:28
comments 68

Katonai konvojokra, fokozott járműmozgásra kell számítani az ország főútjain, autópályáin csütörtöktől szombatig – közölte a honvédelmi minisztérium.

A Magyar Honvédség arra kér mindenkit, hogy kellő óvatossággal közelítse meg a menetoszlopokat, ezzel segítve biztonságos és folyamatos haladásukat.

A tájékoztatás szerint véget ért a szeptemberi nemzetközi katonai gyakorlat a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, ezért a járművekkel visszatérnek az eredeti állomáshelyükre.

Közölték azt is, hogy a közúti katonai konvojok mellett csütörtökön és pénteken vasúton is szállítanak harcjárműveket és egyéb katonai járműveket Hajdúhadházra. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.