Amerikaielnökválasztás2020
Trump
43%
232
Biden
57%
306

Szívproblémákkal kórházba került Bernie Sanders

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szívproblémákkal kórházban ápolják Bernie Sanderst, a jövő évi amerikai elnökválasztás egyik demokrata párti elnökjelölt-aspiránsát – közölte a vermonti szenátor kampánya.

Fotó: Lisa Lake/AFP

A 78 éves Sanders kedd este egy kampányrendezvény előtt lett rosszul, és miután mellkasi fájdalmakra panaszkodott, kórházba szállították. Az orvosok a koszorúér elzáródását állapították meg, és még az éjjel megoperálták.

A politikus kettős sztentbeültetésen esett át. A sztent a beszűkült ereket kitámasztó fémháló, ami megakadályozza az ér esetleges elzáródását.

Jeff Weaver, a szenátor kampánytanácsadója közölte: Sanders „ jó hangulatban van”, de minden programját átmenetileg törölték. Sanders a következő napokban pihen, majd folytatja a kampányát a demokraták elnökjelöltségéért.

Bernie Sanders kedden a nevadai Las Vegasban egy, a fegyverkorlátozással foglalkozó fórumon vett volna részt, más demokrata párti elnökjelölt-aspiránsokkal. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.