Szívproblémákkal kórházba került Bernie Sanders

külföld
2019 október 02., 16:05
comments 187

Szívproblémákkal kórházban ápolják Bernie Sanderst, a jövő évi amerikai elnökválasztás egyik demokrata párti elnökjelölt-aspiránsát – közölte a vermonti szenátor kampánya.

photo_camera Fotó: Lisa Lake/AFP

A 78 éves Sanders kedd este egy kampányrendezvény előtt lett rosszul, és miután mellkasi fájdalmakra panaszkodott, kórházba szállították. Az orvosok a koszorúér elzáródását állapították meg, és még az éjjel megoperálták.

A politikus kettős sztentbeültetésen esett át. A sztent a beszűkült ereket kitámasztó fémháló, ami megakadályozza az ér esetleges elzáródását.

Jeff Weaver, a szenátor kampánytanácsadója közölte: Sanders „ jó hangulatban van”, de minden programját átmenetileg törölték. Sanders a következő napokban pihen, majd folytatja a kampányát a demokraták elnökjelöltségéért.

Bernie Sanders kedden a nevadai Las Vegasban egy, a fegyverkorlátozással foglalkozó fórumon vett volna részt, más demokrata párti elnökjelölt-aspiránsokkal. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.