800 millió dollárt fizet az áldozatok hozzátartozóinak a cég, aminek a szállodájából tüzelt a Las Vegas-i tömeggyilkos

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az MGM Resorts peren kívül belement, hogy 800 millió dollárt fizessen az áldozatok hozzátartozóiknak a 2017-es tömeggyilkosságért, ugyanis a fegyveres, aki a helyi countryfesztiválra tüzet nyitott, és 58 embert megölt egy szállodai szobából, a cég egyik hoteljében szállt meg.

A Mandalay Hotel, aminek a 32. emeletéről Stephen Paddock tüzelt.Fotó: Mark Ralston / AFP

A megegyezés szerint a cég hanyag volt, ezért halmozhatott fel fegyvereket és lőszereket a férfi a Mandalay Hotelben. (New York Times)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.