A Ludogorec 3-0-ra kitömte a Fradit a Groupama Arénában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Isael da Silva Barbosa az FTC (b) és Anicet Abel, a bolgár Ludogorec játékosa a labdarúgó Európa-liga csoportkörében játszott meccsén a fővárosi Groupama Arénában 2019. október 3-án.Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Az FTC a budapesti Groupama Arénában fogadta a bolgár PFK Ludogorec Razgradot, ami a labdarúgó Európa-liga csoportkörében úgy győzte le a Fradit, hogy félidőnél már 2-0-ra vezetett, és egy piros lap miatt a második félidőt emberhátrányban játszotta le, mégis sikerült még egy gólt lőniük.

Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

A második góljuk egyébként bombagól volt.

A végeredmény: 0-3. (De ehhez a Ferencvárosi Korzónak azért még lehet egy-két szava.)

A csoportban az Espanyol 2 gólos győzelmet aratott a CSZKA Moszkva vendégeként, így az állás most:

  1. Ludogorec: 6 pont (2 győzelem)
  2. Espanyol: 4 pont (1 győzelem, 1 döntetlen)
  3. Ferencváros: 1 pont (1 döntetlen, 1 vereség)
  4. CSZKA Moszkva: 0 pont (2 vereség)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.