A rendőrség megszüntette a nyomozást Pikó András kampánystábja ellen

Azt írja a HVG, hogy a rendőrség megszüntette a nyomozást a Pikó András józsefávosi közös ellenzéki polgármester-jelölt kampánycsapata ellen.

A BRFK a lapnak korábban annyit írt, hogy ügydöntő határozatot hoztak, de annak tartalmát addig nem kommunikálják, amíg azt nem kézbesítették a címzettnek, de a lap úgy tudja, a határozatban a rendőrség megszüntette a nyomozást.

A józsefvárosi választási iroda a Magyar Nemzetnek elismerte a megszüntetést: azt írták, a határozat nem jogerős, a beadványukban ezért kérvényezik a rendőrségi vizsgálat folytatásának elrendelését.

Fotó: Halász Júlia/444

Az iroda szeptember elején választás rendje elleni bűncselekmény és személyes adattal visszaélés gyanúja miatt tett feljelentést a Magyar Nemzet cikke alapján – amiben egy számítógépek előtt ülő emberekről készült fotó miatt feltételezték, hogy csalás történt –, két napra rá házkutatást tartottak Pikó stábjánál. (HVG)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.