A rendőrség megszüntette a nyomozást Pikó András kampánystábja ellen

2019 október 3., csütörtök 11:33
136

Azt írja a HVG, hogy a rendőrség megszüntette a nyomozást a Pikó András józsefávosi közös ellenzéki polgármester-jelölt kampánycsapata ellen.

A BRFK a lapnak korábban annyit írt, hogy ügydöntő határozatot hoztak, de annak tartalmát addig nem kommunikálják, amíg azt nem kézbesítették a címzettnek, de a lap úgy tudja, a határozatban a rendőrség megszüntette a nyomozást.

A józsefvárosi választási iroda a Magyar Nemzetnek elismerte a megszüntetést: azt írták, a határozat nem jogerős, a beadványukban ezért kérvényezik a rendőrségi vizsgálat folytatásának elrendelését.

Fotó: Halász Júlia/444

Az iroda szeptember elején választás rendje elleni bűncselekmény és személyes adattal visszaélés gyanúja miatt tett feljelentést a Magyar Nemzet cikke alapján – amiben egy számítógépek előtt ülő emberekről készült fotó miatt feltételezték, hogy csalás történt –, két napra rá házkutatást tartottak Pikó stábjánál. (HVG)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt