Hivatalosan is megszűnt az Echo Tv

Az Echo Tv műsorszolgáltatása április 1-től szűnt meg, de ahogy a munkatársak, úgy a műsorok egy része is átköltözött a Hír Tv csatornájára. De a cég csak most, szeptember végén olvadt be hivatalosan a Hír Tv-be – írja a HVG.

Az Echo Tv legszebb pillanatairól itt írtunk

Ugyanígy szeptember 30-i hatállyal olvadt be a szintén a KESMA tulajdonában álló Mediaworksbe több, szintén KESMA-s cég (Modern Media Group, Ripost Média Kft.).

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.