Hivatalosan is megszűnt az Echo Tv

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Echo Tv műsorszolgáltatása április 1-től szűnt meg, de ahogy a munkatársak, úgy a műsorok egy része is átköltözött a Hír Tv csatornájára. De a cég csak most, szeptember végén olvadt be hivatalosan a Hír Tv-be – írja a HVG.

Az Echo Tv legszebb pillanatairól itt írtunk

Ugyanígy szeptember 30-i hatállyal olvadt be a szintén a KESMA tulajdonában álló Mediaworksbe több, szintén KESMA-s cég (Modern Media Group, Ripost Média Kft.).

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.