Az ellenzékváltásra készülő Puzsér főpolgármester-helyettesnek nevezné ki Karácsonyt, ha visszalépne a javára

Az egész kampányban főleg az ellenzéket támadó főpolgármester-jelölt pénteken közleményt adott ki arról, hogy szerinte a Karácsony Gergely mögött álló pártoknak nem érdemes kitartani a teljesen elhibázott kampánystratégia mellett, „ahol nem tudni, hogy Orbán bukása, vagy Budapest jövője a tét”. Karácsonyról pedig azt mondta, hogy „végleg elhasználódott a hazugságaiban, és láthatóan képtelen integrálni a sokszínű ellenzéki tábort”.

De most a szokásos beszólásokon túl Puzsér felajánlotta az ellenzéki pártoknak, hogy Karácsony Gergely visszalépésért cserébe:

  • Karácsony Gergelynek főpolgármester-helyettesi posztot biztosít,
  • Győzelme esetén a ciklus végén nem indul újra,
  • Amennyiben támogatják a város közlekedésének újratervezését, akkor a következő öt évben nem ejti ki a száján az MSZP, DK, és azok politikusainak nevét negatív kontextusban.
Fotó: botost/444.hu

Az első ajánlat azért is meglepő, mert a kampány során Puzsér Karácsonyról olyanokat mondott, hogy  a „a parkolási maffia jelöltje” és „hazudott, hazudik és hazudni fog, amíg csak szusszal bírja. Karácsony Gergely úgy adhatta elő a hiteles és kompetens városvezetőt, hogy hazugságainak sorozatához az ellenzéki médiumok tömegesen asszisztáltak” . 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó