Az ellenzékváltásra készülő Puzsér főpolgármester-helyettesnek nevezné ki Karácsonyt, ha visszalépne a javára

Az egész kampányban főleg az ellenzéket támadó főpolgármester-jelölt pénteken közleményt adott ki arról, hogy szerinte a Karácsony Gergely mögött álló pártoknak nem érdemes kitartani a teljesen elhibázott kampánystratégia mellett, „ahol nem tudni, hogy Orbán bukása, vagy Budapest jövője a tét”. Karácsonyról pedig azt mondta, hogy „végleg elhasználódott a hazugságaiban, és láthatóan képtelen integrálni a sokszínű ellenzéki tábort”.

De most a szokásos beszólásokon túl Puzsér felajánlotta az ellenzéki pártoknak, hogy Karácsony Gergely visszalépésért cserébe:

  • Karácsony Gergelynek főpolgármester-helyettesi posztot biztosít,
  • Győzelme esetén a ciklus végén nem indul újra,
  • Amennyiben támogatják a város közlekedésének újratervezését, akkor a következő öt évben nem ejti ki a száján az MSZP, DK, és azok politikusainak nevét negatív kontextusban.
Fotó: botost/444.hu

Az első ajánlat azért is meglepő, mert a kampány során Puzsér Karácsonyról olyanokat mondott, hogy  a „a parkolási maffia jelöltje” és „hazudott, hazudik és hazudni fog, amíg csak szusszal bírja. Karácsony Gergely úgy adhatta elő a hiteles és kompetens városvezetőt, hogy hazugságainak sorozatához az ellenzéki médiumok tömegesen asszisztáltak” . 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó