Az ellenzékváltásra készülő Puzsér főpolgármester-helyettesnek nevezné ki Karácsonyt, ha visszalépne a javára

képzavar
2019 október 04., 07:42

Az egész kampányban főleg az ellenzéket támadó főpolgármester-jelölt pénteken közleményt adott ki arról, hogy szerinte a Karácsony Gergely mögött álló pártoknak nem érdemes kitartani a teljesen elhibázott kampánystratégia mellett, „ahol nem tudni, hogy Orbán bukása, vagy Budapest jövője a tét”. Karácsonyról pedig azt mondta, hogy „végleg elhasználódott a hazugságaiban, és láthatóan képtelen integrálni a sokszínű ellenzéki tábort”.

De most a szokásos beszólásokon túl Puzsér felajánlotta az ellenzéki pártoknak, hogy Karácsony Gergely visszalépésért cserébe:

  • Karácsony Gergelynek főpolgármester-helyettesi posztot biztosít,
  • Győzelme esetén a ciklus végén nem indul újra,
  • Amennyiben támogatják a város közlekedésének újratervezését, akkor a következő öt évben nem ejti ki a száján az MSZP, DK, és azok politikusainak nevét negatív kontextusban.
photo_camera Fotó: botost/444.hu

Az első ajánlat azért is meglepő, mert a kampány során Puzsér Karácsonyról olyanokat mondott, hogy a „a parkolási maffia jelöltje” és „hazudott, hazudik és hazudni fog, amíg csak szusszal bírja. Karácsony Gergely úgy adhatta elő a hiteles és kompetens városvezetőt, hogy hazugságainak sorozatához az ellenzéki médiumok tömegesen asszisztáltak” .