Lázár János szerint "az öngyilkosság egy speciális formája" kormánnyal nem szövetkező polgármestert választani

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Az a polgármester, aki elzárja a saját települését attól, hogy szövetségeket kössön, azért mert neki nem tetszik ez vagy az a politikai erő, (..) az az öngyilkosság egyik speciális formája," mondta Lázár János egykori miniszter a hódmezővásárhelyi Rádió7 pénteki adásában.

A térség országgyűlési képviselője elárulta: sok kritikát kapott a Fideszből, mikor még hódmezővásárhelyi polgármesterként együttműködött a szocialista kormányzattal. A bukott miniszter kijelentette: 

"okosan kell politizálni. (...) Én Botka Lászlótól soha nem hallottam, hogy Orbán Viktor lámpavasra kellene küldeni, (..) vagy hogy le akarná csukatni a kormánytagokat, Fidesz vezetőit."

Szerinte Szeged vezetője ennél ő nyugodtabb és okosabb. A harcnak, két választás között nincs értelme, főleg, ha önmagáért való. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.