Lázár János szerint "az öngyilkosság egy speciális formája" kormánnyal nem szövetkező polgármestert választani

politika
2019 október 04., 10:50
comments 142

"Az a polgármester, aki elzárja a saját települését attól, hogy szövetségeket kössön, azért mert neki nem tetszik ez vagy az a politikai erő, (..) az az öngyilkosság egyik speciális formája," mondta Lázár János egykori miniszter a hódmezővásárhelyi Rádió7 pénteki adásában.

link Forrás

A térség országgyűlési képviselője elárulta: sok kritikát kapott a Fideszből, mikor még hódmezővásárhelyi polgármesterként együttműködött a szocialista kormányzattal. A bukott miniszter kijelentette: 

"okosan kell politizálni. (...) Én Botka Lászlótól soha nem hallottam, hogy Orbán Viktor lámpavasra kellene küldeni, (..) vagy hogy le akarná csukatni a kormánytagokat, Fidesz vezetőit."

Szerinte Szeged vezetője ennél ő nyugodtabb és okosabb. A harcnak, két választás között nincs értelme, főleg, ha önmagáért való. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.