Orbán Viktor 4,5 milliárddal tolta meg Király Gábor sportegyletét

sport
2019 október 04., 17:08
comments 272

Nincs megállás a futballmennyország megvalósításában, Szombathelyen sem: miközben a város az NBII-be pottyant csapat és a 16 milliárdos stadion üzemeltetését nyögi, egyedi támogatást intézett a kormányfő Király Gábor sportegyesületének. A Magyar Közlöny pénteki számában megjelent határozat szerint 

Orbán Viktor 4 505 212 085 forint költségvetési forrás biztosításáról döntött, hogy megvalósuljon a KIRÁLY Sportlétesítmény fejlesztése II. üteme.

Az összeget két részletben utalja a kormányzat: idén 426 milliót, jövőre 4 milliárdot fizetnek.

"Senki nem tud olyan hitet és tartást adni egy csapatnak, mint egy kapus,"

írta visszavonulásakor Király Gábornak Orbán Viktor. A miniszterelnök 2012-ben járt a Király Sportlétesítményben, az akkori beszámoló szerint

elégedetten nyugtázta a látottakat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.