Örök barátság fogadta a kínai nagykövetet a közmédiában

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Kínai Népköztársaság magyarországi nagykövetével készített interjú a közmédia M1 csatornája péntek este, annak aprópóján, hogy hetven évvel ezelőtt, 1949-ben vette fel a diplomáciai kapcsolatot a két ország. Tuan Csie-lung baráti kérdéseket kapott, Somorjai Balázs mindössze négyet tett fel.

"Hogy tud úgy együttműködni Kína és Magyarország, hogy annak csak haszonélvezői legyenek?"

"Mi volt a fordulópont, mikor (..) termőre tudta fordítani a kapcsolatot a két ország?"

"Tényleg így látnak minket?"

"Mit gondol, honnan ered a két kultúra ilyen fokú érdeklődése egymás iránt?"

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.