Júniusban már készen volt, de most is átadták az ercsi bicikliutat

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Pénteken komoly ünnepséget szerveztek Ercsiben: a fideszes polgármester, egy államtitkár és egy miniszteri biztos közösen adtak át egy kerékpárutat. Ahogy a Fejér megyei FEOL írja, "Ercsiben a Duna-parti kompkikötőtől a Cukorgyári lakótelepen álló Szent Erzsébet-­kápolnáig épült ki kerékpárút az elmúlt hónapokban, 3,2 kilométer hosszúságban". 

Csakhogy ugyanez a lap már júniusban is azt írta, hogy ugyanez a kerékpárút elkészült:  "Fontos fejlesztés volt a kerékpárút, amely elkészült, így a kompkikötőtől a Cukorgyári lakótelep melletti Szent Erzsébet-kápolnáig lehet eljutni." 

Átadták a kerékpárutat októberben, bár júniusban már készen volt.Fotó: ErcsiWeb Youtube csatornája

Az átadások szorosan hozzá tartoznak a mostani kampányhoz, bevezették például a részátadást is, amikor félig elkészült dolgokat adnak át az önkormányzati szavazásra készülő politikusok. 

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.