Esőre nem készültek fel: beázott a Fehérvár új, 14 milliárdos stadionja

A nézők videóin látható, ahogy a stadionon belül ömlik le az esővíz, majd a lelátó legfelső karéján megáll, aztán a lelátón, a székek között zubog tovább, belső minivízesést, de legalábbis csobogót képezve, és eláztatva mindent - írta az Index a Fehérvár és a DVSC mérkőzéséről. 

A vízfolyással izgalmasabbá tett lelátón szerencsére nem sokan ültek - derül ki a 444-nek küldött olvasói videóból is.

A MOL Fehérvár FC - korábban MOL Vidi, még korábban Videoton - sóstói arénáját nem egészen egy éve adták át, 14 milliárdba került. Nyáron egy ideig Felcsúton játszott a csapat, mert fertőzött volt víz, és le kellett zárni a stadiont.

A DVSC elleni meccset egyébként 2-1-re nyerte a hazai csapat, hivatalosan 3300 néző előtt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.