Egy román kisbuszos egy autót húzott tréleren, ami után egy kisbuszt kötött, ami szintén egy autót szállító trélert húzott

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztály munkatársai vasárnap 14 óra körül Mezőkeresztesen egy román kisbusz vezetőjével szemben intézkedtek, ugyanis a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva, szabálytalanul közlekedett: az első jármű után egy tréler volt kötve, ami egy autót szállított, ez egy kisbuszban folytatódott, ami végül szintén egy autót szállító trélert húzott.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Miután a rendőrök megszüntették a szabálysértő alakzatot, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított a 27 éves román állampolgárral szemben. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.