Egy román kisbuszos egy autót húzott tréleren, ami után egy kisbuszt kötött, ami szintén egy autót szállító trélert húzott

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztály munkatársai vasárnap 14 óra körül Mezőkeresztesen egy román kisbusz vezetőjével szemben intézkedtek, ugyanis a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva, szabálytalanul közlekedett: az első jármű után egy tréler volt kötve, ami egy autót szállított, ez egy kisbuszban folytatódott, ami végül szintén egy autót szállító trélert húzott.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Miután a rendőrök megszüntették a szabálysértő alakzatot, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított a 27 éves román állampolgárral szemben. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.