Letartóztatták a döbbenetes külsejéről híres iráni influencert, aki állítólag Angelina Jolie-vá akarta operáltatni magát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A CNN szerint letartóztatták azt a Sahar Tabar álnéven instagramozó teheráni nőt, aki az extrém külseje miatt lett egy időre világhírű. A félhivatalos Tasnim hírügynökség szerint az ügyészség lakossági bejelentések nyomán kezdett vizsgálódni. Az istenkáromlás mellett a vádak között szerepel még az erőszakra buzdítás, a gyűlöletszítás és az iszlám kendő meggyalázása is.

Sahar Tabar 2017-ben lett világszerte ismert, amikor jó pár lap azt írta, hogy az akkor 22 éves nő több, mint 50 plasztikai műtétet végeztetett el magán és 40 kilót fogyott, hogy minél jobban hasonmlíthasson bálványához, Angelina Jolie-hoz. 

A nő az év végén az orosz Sputniknak adott interjújában tagadta ezeket, azt állítva, hogy a néha kifejezetten ijesztő önarcképeit Photoshop és trükkös make up segítségével, viccől, önkifejezésként vagy egyfajta műalkotásként csinálja és hogy a követői szerinte pontosan tudják, hogy igaziból nem is úgy néz ki. 

Annyit azonban ő is elismert, hogy ha nem is ötven, de több szépészeti bevatkozást tényleg végeztek rajta, például az orrán és az ajkán. A fogyásról pedig azt állította, hogy valóban megtörtént, de nem 50, hanem 5-7 kiló ment le róla és így lett 54.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.