Megdőlt a napi hidegrekord

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Csattanós válasz: keddre virradóra 

megdőlt a napi hidegrekord, Nyírlugoson mínusz 6,2 fokot mértek,

közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. A korábbi csúcs mínusz 3,6 fok volt, amit Zabarban regisztrálták, 2002-ben. Az előrejelzések szerint "a következő napokban már változik a helyzet, legfeljebb egy-két helyen fordulhat elő légköri fagy." Vissza lehet ülni az iskolapadba.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.